Posted on

Romantische kwelling

Valentijn1Het was een lange Valentijnsdag dit jaarx85 Vooral voor de zelfverklaarde ‘romantici’ die de gelijknamige bioscoopfilm opzochten.

Valentine’s Day  ~ 0 sterren

Het kan zo mooi zijn. Een zakje M&M’s Een dikke doos bonbons en naar een romantische film. Hand in hand op het pluche van de bioscoop plaatsnemen en vooral oog hebben voor Valentijn2elkaar. Dat laatste is nodig ook, als het gaat om een bezoek aan de film Valentine’s Day. Dat is allesbehalve een geslaagde romkom, want je moet er werkelijk geen moment om lachen. Eerder een stroperig, plakkerig en mierzoet goedje, waar je kotsmisselijk van wordt.

Een raamvertelling over verschillende liefdeslevens. Dat kennen we natuurlijk ergens van: Valentijn4Love Actually blijft ijzersterk. Zelfs het ietwat kolderieke Alles is Liefde slaagt een kleine zes triljoen keer beter in haar opzet dan Valentine’s Day. What’s the problem? Er zit eigenlijk maar één echte verhaallijn in deze film, die over Ashton Kutcher gaat. Het is dan ook Kutcher voor en Kutcher na.

Alle topacteurs die als gelijken op de filmposter staan, zoals Julia Roberts en Jamie Foxx (of cuties Bradley Cooper, Patrick Dempsey, Anne Hathaway en Jessica Alba) komen Valentijn5amper aan bod. Laat staan dat die verhaallijnen iets met je doen. Of xfcberhaupt iets voorstellen. Scheerlings hebben al die kleine scènes dan ook nog iets met Kutcher van doen. Al met al een dodelijk saaie en vermoeiende film. Een goede bijdrage aan Valentijn heeft deze film in ieder geval niet geleverd. Of het moet liggen aan wat je verder in die donkere bioszaal hebt zitten doenx85

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s