Posted on

Tenderness is…

Tender1 Tenderness is een film met Russell Crowe. Noujax85 Is dat eigenlijk wel zo? Tenderness is vooralx85 Slaapverwekkend.

.

Tenderness ~ Twee sterren

.

Tenderness is geenszins de spannende film die je verwacht. De rol van Russell Crowe is zo miniem, dat je hem eigenlijk niet eens noemt als je het over de film hebt. Het verhaal vertelt vooral over twee Tender3 hevig getroubleerde tieners. Eén die vrij komt na de moord op zijn ouders en al dan niet verschillende meisjes. En een meisje dat psychisch behoorlijk in de war is en de eerste wil helpen op de been te blijven in de maatschappij als zijnde zijn vriendin.

.

De twee zijn te druk met hun eigen zoektocht naar gemoedsrust, zodat ze elkaar niet kunnen helpen. Ondertussen hobbelt Crowe daar met zijn eigen dramaatje achteraan om de vrije crimineel weer op te  sluiten, want dat is volgens hem nodig.

.

De regisseur maakt er geen sterke prent van en bewijst zichzelf zo geen dienst. Tender2Eerdere thrillers van zijn hand, Swimfan en Hide and Seek, waren simpeler en effectiever. Die konden er nog aardig mee wegkomen. Tenderness niet. De film mist spanning en verrassingselementen. Alleen het volgen van de twee psycho’s in de hoofdrollen maakt de film nog boeiend. Maar als thriller is hij de moeite niet waard.

Advertisements

One response to “Tenderness is…

 1. Jurr ⋅

  *****
  “Van Gennip weer op zijn best.”
  BRANDMAARLOS-WEBMAGAZINE

  *****
  “EvG komt altijd het best tot zijn recht bij het compleet afserveren van films”
  WEBMAGAZINE ‘BRANDMAARLOS’

  *
  “Van Gennip blijft consistent plaatjes gebruiken waar copyright op zit en die embedden. Terwijl fotografen op een houtje bijten. Dat moet maar eens afgelopen zijn.”
  BUMA S.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s