Posted on

Obama 08

Het laatste verkiezingsdebat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten was afgelopen week. Oftewel: we gaan een serieuze poll houden jongens. Ja, echt allemaal: Haiko, Mo, Jurry, Leon en ook Arold als je hier nog weleens verdwaald raakt. Hier als eerste mijn voorspelling, ik ben benieuwd naar jullie visie.

.

Als de dood ben ik dat de normale blanke Amerikaan, inclusief Joe the Plumber himself, eenmaal in het stemhokje toch niet voor de zwarte Obama gaat. Het enige dat xfcber-Amerikaan John McCain hoeft te doen, is zijn landgenootjes lekker bang blijven maken de laatste drie weken. Over familie in Kenia en terroristen-vriendjes van zijn rivaal. Maar toch hoop ik dat Obama het nipt gaat redden. En wel hierom.

.

David_palmer Mijn voorspelling is dat Dennis Haysbert de presidentsverkiezingen gaat winnen. Deze acteur gaf seizoenen lang een prachtrol weg als president in de hitserie 24. De verrichtingen van Jack Bauer worden maar al te graag bekeken door de Amerikanen, want de strijd tegen het terrorisme scoort. En de betrouwbare en presidentiele vertolking van Haysbert als zwarte president heeft de Amerikanen gewend gemaakt aan het idee dat een zwarte president een goede kan zijn.

.

En het kan net dat zijn, wat Obama nu nodig heeft…Palmer 

Advertisements

2 responses to “Obama 08

  1. Eric ⋅

    De statistieken wijzen uit dat 3 mensen dit artikel hebben gelezen. Bedankt voor de actieve deelname aan de discussie..! Morgen zullen we het weten…

  2. Jurr ⋅

    Ik zou nu natuurlijk nog een mening kunnen geven. Maar ja, dat draagt dan ook niet meer echt bij aan de discussie..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s