Posted on

Topentertainment

Een ouwe knar met een hoed op. Het liefst zie je je jeugdheld niet terug op die manier, maar de stoere Indiana Jones neemt toch de gok om het publiek te bereiken. Het 4e deel: Indiana Jones and the kingdom of the chrystal skull draait al volop. En is zeker de moeite waard. Niet dat het echt goed is, maar hee: het is Indy. Drie sterren dus.

Ind4

De muziek, de sfeer, de zweep: al het oude is overeind gebleven in de nieuwe Indiana Jones. Dat de film een succes zou worden, stond eigenlijk bij voorbaat al vast. En terecht: George Lucas en Steven Spielberg zijn het aan hun stand verplicht. De film kijkt als een leuk avontuur. Maar revolutionair als in de jaren tachtig kan het natuurlijk nooit meer zijn. En na vele imitaties kun je de vraag stellen of zo’n ‘nakomertje’ wel nodig is.

Indy_4 Nodig niet, vermakelijk wel! Het verhaal speelt zich overduidelijk af in de fifties en da’s gewoon geinig. Lekker dik aangezet! Het verhaal is goed te behappen, alleen de openingsscene waarin Indy een nucleaire aanslag overleeft in een koelkast met toekijkende hamsters, tjax85 dat is dan weer teveel van het goedex85 veel teveel van het goedex85

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s