Posted on

Hans Teeuwen mogelijk besmet

EINDHOVEN – Zowel Hans Teeuwen als de productie van mozzarella lopen gevaar door een infectie onder waterbuffels. Dat meldde de BBC gisteravond. Engeland is geschokt door het nieuws over de Nederlandse cabaretier, bekend van ‘Nostrademus’.

Teeuwen had enkele jaren terug seks met een waterbuffel. Alhoewel de seks niet veel soeps was, krijgt het voorval nu mogelijk toch een staartje. De infectie is namelijk al tien jaar in de kudde aanwezig. De waterbuffels leven vooral rond de zuidelijke stad Napels. Vermoedelijk is 30 procent van de dieren besmet met een bacterie die miskramen, onvruchtbaarheid en teruglopende melkproductie kan veroorzaken.

Maffia

Veeartsen dienen besmette dieren te doden, maar hebben dat niet gedaan onder druk van de lokale maffia, de Camorra. De georganiseerde misdaad bezit een aantal boerderijen. Als gevolg hiervan kon de ziekte zich verspreiden. Inmiddels is een derde van de dieren besmet. De komende maanden worden 32.000 waterbuffels vernietigd. Gewapende agenten begeleiden de veeartsen. [EvG/ANP]

Advertisements

One response to “Hans Teeuwen mogelijk besmet

  1. Jurr ⋅

    Gekke buffelspest?

    *Sex met een waterbuffel, dat wordt altijd zo ontzettend geromantiseerd…*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s