Posted on

Hij is uit!!!

Finding Nemo is tha bomb. Ratatouille the nuke.

Parijs Het nieuwe Pixar-gerecht voor fijnproevers.. Wat is er nog níet over de film gezegd of geschrevenx85 bijzonder weinig. Maar ik moet toch pretenderen daar iets aan toe te kunnen voegen, dus daar gaan wex85 Rat Rémy werkt zich behoorlijk in de nesten als buitenbeentje in de rattenfamilie. Hij wil geen afval eten of eten stelen, maar zelf lekker koken. Tamelijk aparte houding, voor een rat. Maar wel een geweldig ingrediënt voor een topfilm! En natuurlijk wordt er heel slim ingespeeld op de kook-rage van de laatste jaren.

De louche clan ratten in de film wordt zowel angstaanjagend crimineel als lief, bol en pluizig in beeld gebracht. Het is werkelijk verbluffend. Kinderen zouden er watervrees van krijgen, zo spannend begint de film met een actiescène in het riool. Het verhaal wordt voortgezet in een typisch Frans restaurantje, onder de schitterende Parijse skyline met de Eiffeltoren. En het eten tot aan de ogen van de chef-kok zijn fabuleus gemaakt.

Iedereen

Het ratje maakt heel wat mee en eigenlijk is alles gewoonweg mooi, leuk en scherp gevonden. En alle decors ademen gezelligheid. Als bonus krijg je meer respect voor kleine hapjes in dure restaurants.. En je schrikt niet meer als een rattenplaag je keuken overneemt!

Rat1 Rat2

Advertisements

One response to “Hij is uit!!!

  1. Haiko ⋅

    Leuke recentie’s heer van Gennip, Ik sluit me helemaal aan bij de 4 sterren voor Harry, ik dacht er hetzelfde over, spannend en erg leuk. Ik ben benieuwd naar Ratatouille, iedereen vind ’em mooi dus ben benieuwd. tot binnenkort, groeten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s