Posted on

Harry Potter geschifter dan ooit

Geloof het of niet, de schrijver van dit blog digs Harry Potter. En nummer 5, thans in de bioscopen, is het bekijken waard en verdient daarom het mooie resultaat van: vier sterren!!

Potter1Harry is al een stukkie ouder dan die 11 jaar in de eerste film, volwassen zelfs inmiddels, maar dat hindert voor de film totaal niet. Vertolker Daniel Radcliffe bewijst zich als acteur: hij zet uiterst knap neer hoe hij-die-niet-genoemd-mag-worden is fucking with the mind of Harry Potter. Alles zit tegen voor Harry, met z’n uit de Azkaban-gevangenis gevluchte oom gaat het niet helemaal flex en de schoolleiding wordt gexefnfiltreerd door pussy’s. Harry maakt nu zijn eigen plannen om Voldemort hard aan te pakken.

Voor de pauze vliegt het voorbij. Daarna stuiten we toch weer op het nadeel van de boekverfilming: tijdens specifiek twee scènes doemt gezucht op uit de zaal. Ze halen de vaart uit de film en maken dat het allemaal net iets te lang duurt. Maar ze verwijderen kan niet, want alles speelt een rol. Zelfs Groempie. Arme, lieve Groempie, hoe overbodig hij ook lijkt. De slotscènes en de xfcberenge Ralph Fiennes maken óók dat dubbel en dwars goed.

Potter2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s