Posted on

Kies hier uw Tour-ontknoping!!!

Uniek: twee mogelijkheden om tóch nog een goed gevoel aan de Tour de France 2007 over te houden!

(PS. Er zijn meldingen binnen gekomen dat op deze plek een column zou hebben gestaan met steunbetuigingen aan Rasmussen. Ik ontken álles. Het is niet waar. Die column is er nooit geweest. Bovendien zat ik in Mexico de afgelopen dagen, dus ik kan hier nooit zo’n column hebben neergezet.)

Keuze 1: Happy end Laat ons gewoon in de waan. Of hebben we minder genoten van de fraaie bergetappes de laatste halve week? Rasmussen ontpopte zich tot een zeer waardige leider van de kopgroep. Contador reed schitterend, Rasmussen toonde zich het geel waardig. Tegen alle verwachtingen in. Het was heerlijk, genieten. We hebben een fraaie Tour gezien. De man is nooit schuldig bevonden, laat hem nu gewoon rijden. Hebben we een tenminste iets wat nog enigszins op een winnaar lijkt, die in de etappekoers het geel heeft gepakt en daar dagenlang uiterst knap in gepresteerd heeft. Schoppen we hem daarna wel weer van zijn voetstuk, geheel volgens de traditie van de laatste paar jaar.

Keuze 2: Not so happy end Allemaal wegwezen nu. Echt, alles en iedereen, opzouten. Pers, renners, sponsoren. Stoppen met die Tour, want dit valt niet meer te repareren. Niemand wil die laatste vlakke ritjes nog zien, of een mafketel met een geel glanzend vestje op een podium in Parijs. Het boeit niet meer. Niks meer mee doen, dan bestaat de Tour vanaf dit moment even niet meer. We gaan gewoon lekker met zijn allen naar huis, leuke dingen doen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s