Posted on

AAAAaaaaaaarggggggggghhhhhhhh!!!

061216_115217_sawiiiscreenshot1_1

Yep, tijd voor Saw 3. Het vieze vunzige gore vervolg van de eerdere twee gelijknamige horrorfilms. Bovendien tijd voor een uiterst positieve recensie! Alle recensenten van landelijke en toch respectabele media hebben overduidelijk de ballen niet gehad de film tot het eind toe af te kijken. De film zit weergaloos in elkaar en haalt welhaast het niveau van de eerste film.

De kijkers van Saw 3 lijken stuk voor stuk slachtoffers van bloederige geweldporno. Maar zo voelt niemand zich, de hele zaal zit welwillend met grote ogen naar de martelwerkzaamheden van psychopaat Jigsaw te turen. Bloed, bloed en nog eens bloed. En ohja, ingewanden. Bakken met ingewanden.

134930__saw3_l

Eerlijk is eerlijk, ook deze recensent wilde maar al te graag de zaal binnen het half uur verlaten. Slachtoffers volgen elkaar in moordend tempo (haha..) op. En één voor één leggen ze het loodje op een niet al te prettige wijze. Er wordt gebroken met een echte Saw-traditie en dat alles maakt dat de film uiterst smakeloos en ogenschijnlijk inderdaad dramatisch slecht begint.

Niets is minder waar. Na de pauze komt er weldegelijk een sluitend plot op stoom. En dat verklaart alles en maakt de film toch weer ingenieus. Natuurlijk is Saw 1 niet te evenaren, maar wie tegen een paar spettertjes ketchup kan (zei hij stoerx85), móét de sterke verhaallijn wel onderschrijven. En het is dus wél het laatste deel van een trilogie, dombo’s van het Paroolx85

Voor de rest is het een walgelijke, afschuwelijk, weerzinwekkende, monsterachtige, stuitende, zieke film.

Vier sterren, uit sympathie met Tobin Bellx85

Om te bewijzen dat het eígenlijk natuurlijk een verdomd sympathieke kerel is, de beste man eens van een andere kant…TobinbellTobin_bell_170Tobinbellshawneesmith

Advertisements

2 responses to “AAAAaaaaaaarggggggggghhhhhhhh!!!

  1. Jurr ⋅

    Van het ‘maandelijkse’ karakter die de categorienaam doet vermoeden blijft weinig heel, maar het leest wederom als een trein. Wellicht ook de kracht van een ingenieuze titel 🙂 (zeker als die in stemmig rood wordt aangezet). En in de lofzang over het welhaast prozaxefsche taalgebruik van de weledelgeboren heer Van Gennip zwijg ik dan nog over de recensie van Perfume.

    Dan verwacht je nu natuurlijk de anticlimax in de vorm van het alsnog totaal afmaken van de recensent. Helaas.

  2. Jurr ⋅

    Oja, Brandmaarlos is ook weer open.. Na de winterstop.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s